Virginia, Aldie Photography
/
VISIT GALLERIES & OUR WORK
GALLERY

FAQ

Frågor och svar

 

Vart kan vi hitta din kompletta prislista?
Vänligen skicka ett mail till mig så återkommer jag till er med min bröllopsguide och en komplett prislista.

Hur bokar vi dig?
Först så rekommenderar jag er att titta igenom mina bilder. Så att min stil av bilder tilltalar er, om ni gör det så går ni till min kontaktsida och skickar mig ett mail och berättar lite om er själva och er bröllopsplan.
När ni sedan är redo för att boka mig, kommer vi skriva ett kontrakt och när en handpenning på 25% är erlagd så är jag bokad på Ert datum.

Kommer vi att träffas före bröllopsdagen?
Absolut! Jag vill gärna lära känna Er bättre så jag tycker definitivt att det är en bra idé.
Detta är även ett bra tillfälle för Er att få alla era frågor besvarade och vi kan gå igenom Er bröllopsdag steg för steg.

Hur många bilder kommer vi få?
Alla bröllop är ju olika och det beror mycket på hur mycket av dagen som ska dokumenteras och vad som händer. När jag vet mer om er dag, så ger jag er ett minimum av bilder som ni kan förvänta er vid leverans.

Levererar du obehandlande bilder?
Nej, det gör jag inte. Jobbet är helt enkelt inte klart och det vore inte proffsigt att lämna ifrån sig bilderna då. Alla bilder går igenom en process före de levereras.

Hur levereras våra bilder?
När era bilder är klara så  levereras de på ett exklusivt USB-minne tillsammans med 10 st 10×15 papperskopior i en väldigt elegant trälåda.
Alla bilder är digitala filer, högupplösta i JPG-format.

Vad kan vi göra med dem?
Ni kommer alltid att ha obegränsad personlig användning för bilderna. Det innebär att ni kan göra hur många kopior som ni själva vill och dela dem gärna fritt med familj och vänner.
Era bilder kommer inte att ha någon vattenstämpel men om ni publicerar bilderna på Internet som t ex i sociala medier så ber jag er vänligen att nämna mig som fotograf. (Fotograf Michael Levin – www.michaellevin.se)

Det låter bra! Men om vi vill ha ett album?
Vid förfrågan så levererar jag gärna ett vackert album som minne. Kanske är det en gåva till era föräldrar, eller någon annan som betyder mycket för Er.
Se mer info HÄR.

Hur lång tid behöver vi planera in för bröllopsporträtten?
Det är en ganska svår fråga för det beror helt och hållet på vad man vill få ut av det, och förutsättningar på den platsen man är.
Jag brukar alltid säga 2 timmar för tid har en tendens till att försvinna på oplanerade saker för ett brudpar på deras bröllopsdag. Men 1 timma är minimum, och då behöver vi vara effektiva. 🙂

Vilken tid på dagen är bäst för att ta porträtt?
För det första är det alltid viktigt att man planerar så det blir bra för Er, för det ska kännas som något kul för Er och Ni ska känna er avslappnade när vi fotar porträtten, annars spelar det ingen roll i vilken omgivning eller i vilket ljus man fotar i.
Sen är det naturligtvis skillnad på ljuset beroende på vilken tid på dygnet man fotar.
Man kan fota väldigt tidigt på morgonen, i soluppgången om man vill komma åt ett energifyllt och laddat ljus där man har möjlighet att styra lite över ljus och skuggor. Sen på kvällen, några timmar före solen börjar gå ner så börjar ljuset bli väldigt mjukt och vackert, och oftast med en ganska varm ton som ger en härlig känsla i bilderna.

Mitt på dagen i strålande sol finns det risk för skarpa skuggor men det får man helt enkelt lösa om det är aktuellt, man ska inte haka upp sig för mycket på detaljer men om man t ex har porträtten planerade mitt på dagen så brukar jag även rekommendera brudparet att smyga ut i ca 15 minuter efter middagen eller nåt sånt för att ta några bilder. Detta brukar vara uppskattat av brudparet då de får en chans att ta en paus och andas ut lite. 🙂

Fotar du även bröllop utomlands?
Absolut! Jag följer er dit ni vill!
Vänligen skicka ett mail till mig så får vi veta mer om detta.

Fler frågor?
Var inte blyg. Det är bara skriva till mig och fråga det ni undrar.
Om ni hellre vill ta det över telefon så når ni mig på nummer +46 (0)723 – 13 65 00

CLOSE MENU
GALLERY