Virginia, Aldie Photography
/
VISIT GALLERIES & OUR WORK
GALLERY

Fine Art album

Med tiden lär man sig mer och mer om sig själv, och om vad man värdesätter.
Jag har levererat bröllopsbilder på olika sätt genom mina år med t ex personligt utförda DVD-omslag/skivor o.s.v men trots att jag är förespråkare för den nya tekniken så får jag nästan lite ångest i de fall då jag enbart levererar digitala bilder. Främst när det gäller bröllopsbilder förstås. Speciellt nu när det enda  media man kan leverera på är ett USB-minne.
Förstå mig rätt, ett USB-minne är fantastiskt. Litet, smidigt och universellt. Dessutom har jag ordnat exklusiva, specialtillverkade USB-minnen i trä som ligger i ett fack i den trälåda där Era bilder levereras.

Ett exklusivt Fine Art album som är skräddarsytt efter Era önskemål är något jag verkligen rekommenderar. Det är ett fint sätt att minnas. Och tidlöst.
Att ha ett vackert album i hyllan som man kan plocka fram, eller att ha det på soffbordet så att vänner och familj inte kan hålla sig borta från att bläddra igenom och minnas Er speciella dag när de är på besök.


Låter detta intressant och du vill veta mer, skicka då ett meddelande till mig via formuläret här nedanför så återkommer jag med mer information.

Även om jag t ex har fotat Ert bröllop för ett par år sedan så är det inte för sent att skapa en bok. Det är kanske är då det är tid att skaffa ett Fine Art album som man kan bläddra igenom?
Hör av Er så skapar vi något tillsammans.

Jag lyssnar till era idéer eller om ni önskar så skapar jag en layout och därefter får ni ett förslag via en länk där ni kan logga in och korrekturläsa Ert album och lämna de förslag/ändringar ni har.

CLOSE MENU
GALLERY