Virginia, Aldie Photography
/
VISIT GALLERIES & OUR WORK
GALLERY

Från mina ögon, till era händer.

När jag tänker på hur jag ska fånga ett bröllop i bilder för mina kunder så vill jag göra det så komplett som möjligt.

Därför erbjuder jag nu paket med minimum 8 timmar.  (Läs mer)
Jag kände att det annars var för kort tid för att fånga alla viktiga ögonblick mellan ”de klassiska” momenten som porträtt och vigsel.
Jag vill även få med just de små stunder som färgar hela dagen, som beskriver vad som egentligen hände. De stunder ni vill minnas.

Annars var det även för kort tid för att lära känna brudparet utöver det man gjort genom mail och möte. Att registrera hur familj och vänner är i närheten av brudparet.
För att kunna förstå vänskapen och de band som knutits av att ha känt varandra hela livet, genom arbetslivet eller på annat håll.

Att ha möjlighet att fånga upp dessa korta fragment av tid där något händer som skapar en känsla i en bild där tiden står still, fast uppfattas som att man är där när man tittar på bilden.

Detta går naturligtvis hand i hand med att jag vill lämna över en så komplett leverans som möjligt. Något som Ni kommer vara stolta över. Något som ni vill visa när ni har gäster eller som ni själva vill ta fram och titta på då och då istället för att alla dessa minnen och känslor ligger i en låda tillsammans med gamla kvitton, mobilladdare och gem.

  • Därför vill jag gärna träffa Er före ert bröllop.
  • Därför får ni gärna berätta om Er, vad ni har för intressen, vad ni jobbar med och hur er relation är till era familjer/vänner.
  • Därför ingår ett exklusivt Fine art album i alla mina paket.
  • Därför får Ni en exklusiv trälåda med tillhörande USB-minne i trä.
  • Därför får Ni ett online-bildspel som ni enkelt kan dela med er av till vänner och naturligtvis Era gäster som var med er på bröllopet.
  • Därför får Ni 30st prints i 10x15cm som ligger i lådan.
  • Därför får Ni något fysiskt att hålla i. Inte bara en länk där ni kan ladda ner era bilder.Detta är det jag vill lämna över till er. Kvalitet.
CLOSE MENU
GALLERY