januari 8, 2017 /

Parfotografering 2017

Såhär efter två dygn är jag väldigt tacksam för all respons jag fått från vänner, vänners vänner och andra som fått inlägget delat till sig på olika sätt. Det är i nuläget ca 15 par som har visat int...
P
S

Såhär efter två dygn är jag väldigt tacksam för all respons jag fått från vänner, vänners vänner och andra som fått inlägget delat till sig på olika sätt.
Det är i nuläget ca 15 par som har visat intresse och det är en väldigt positiv blandning på typ av par…det är väldigt kul tycker jag! Det var det jag hade hoppats på.

Som jag skrev i inlägget är detta ett ”projekt” som kommer styras mycket av den tid jag har att disponera utöver min familj och två jobb men detta är något som jag väldigt gärna vill så min första tanke var att jag kommer försöka sikta in mig på ungefär 1 par /månad. Men mycket av detta styrs också av bildidéer. Syftet med detta projekt är att kunna få fram bilder som jag i vanliga fall kanske inte har möjlighet att få fram p.g.a mina olika uppdrags karaktär och även något så enkelt som att på en bröllopsdag har man inte alltför mycket tid att ”fjanta runt”. Man kanske inte kan transportera sig till ”andra sidan ön” till fots, bara för att testa en bild och hoppas på att den blir kanon. Visst, ibland händer sånt…men man får ju vara lite rimlig. 🙂

Så, alltså. Idéer, platser och par…samt möjlighet.
Men jag vill så jag ska absolut försöka!

Jag tackar Er som har hört av sig eller taggat andra samt delat inlägget för det gör detta projekt så mycket ”enklare”. Att ha någonting att utgå från. Att kunna starta planera.
Jag har noterat vilka som har visat intresse och jag hör gärna av mig när jag har kommit längre i planeringen så hoppas jag att vi kan styra upp något!

Tack!

CLOSE MENU